• Gå til https://www.haugenbok.no/jeg-heter-navnlos/andersson-tove/9788269195125 eller kjøp her.

  • https://www.haugenbok.no/Skjoennlitteratur/Krim-spenning/Angiver/I9788299990349

  • https://www.tanum.no/_selvmordet-ben-ormstad-9788293641667

Testleser - Manushjelp -Tekstforfatter

 

Skriver du?

Trenger du manushjelp?

Trenger du tittel? 

Baksidetekst? 

 Jeg er journalist/ forfatter og ved behov trekker jeg inn sensor/pedagog. Vi er ikke snille, men kritiske, nøyaktige og gir oss ikke før teksten sitter. Vi er ofte to på saken, men tar betalt for én.

Noen ganger trenger man bare feedback på en tekst, en testleser på noen få sider for å tidlig få hjelp med språk og retning. Andre ganger leter man etter en som går dypere inn i teksten og gir tips til hva som kan forbedres, stiller spørsmål og både arbeider intuitivt og detaljert. En som også tipser om overforbruk av enkelte ord, feil bruk og som tar skrivefeil i samme slengen.

Jeg har  gjennomgått flere romanmanus som testleser, 1, 5 millioner tegn i en biografi, noen sider i noveller og har fått flotte tilbakemeldinger. En av mine CV-er heter "Tove er ikke snill". Det er fordi jeg er nøye stiller spørsmål til teksten, viser alternativer man kan tygge litt på. Samtidig har jeg selv gått runder hos forlag i årevis og vet hvor tungt det kan være å veksle mellom tro og tvil på et manus.

Jeg er medlem av Forfattersentrum (se satser), men tar kún 900 kr for de første to timene, dermed kan du teste ut om det er riktg hjelp for deg først. 

Ved oppdrag får du tilsendt avtale og merknader direkte i marg i tillegg til en skriftlig tilbakemelding. Se coveret til "Jeg heter Navnløs" av Tove Andersson og "Angiver" av Gunnar Henriksen øverst. Ben Ormstad har designet forsiden til "Jeg heter Navnløs". Les om andres erfaring nedenfor – og ikke nøl, men bruk kommentarfeltet nederst om du har tilbakemelding eller spørsmål.

 

Vinner av visetekst-konkurranse 2019

Jeg hjelper også med andre tekster.

Vår erfaring med manushjelp/ tittel/baksidetekst

Om å få hjelp i skriveprosessen

Tilbakemelding fra Hilde Høistakli